Creme de la Creme
Human Resources S.A.

Λ.Πεντέλης 96 & Μπακογιάννη 1
15235 Bριλήσσια, Ελλάς
Email: info@cremedelacreme.gr
23 years Creme de la Creme Human Resources
 

1994-2017

23 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Crème de la Crème Human Resources  

 

 

Κυκλοφόρησε το βιβλίο της εταιρείας μας: 

«ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ».

Απόσταγμα 25ετούς πείρας της κ. Μάρως Μπανάκου και Μιχάλη Σερασκέρη: το βιβλίο δημιουργήθηκε για να συμβάλλει στην προσπάθεια όσων αναζητούν εργασία και απευθύνεται κυρίως σε:

Νέους, επιστήμονες ή επαγγελματίες (πτυχιούχους ή μη) που για πρώτη φορά εισέρχονται  στην εξαιρετικά δύσκολη περίοδο αναζήτησης εργασίας

Επαγγελματίες (χαμηλόβαθμα, μεσαία και ανώτερα στελέχη) που επιθυμούν επαγγελματική αλλαγή

Απολυθέντες εργαζόμενους σε αναζήτηση επανένταξης στον εργασιακό στίβο

Απολυθέντα στελέχη που λόγω μακροχρόνιας παραμονής σε μία εταιρία δεν διαθέτουν εμπειρία διεξαγωγής συνέντευξης πρόσληψης ή κατάρτισης βιογραφικού σημειώματος.  

Το βιβλίο προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και στις τέσσερις αυτές κατηγορίες επαγγελματιών αλλά επίσης, δίνει πρακτικές συμβουλές και χρηστικές πληροφορίες σε όσους θέλουν να παρουσιάσουν τον εαυτό τους με τον πλέον δόκιμο τρόπο, να δημιουργήσουν ελκυστικά και σύγχρονα βιογραφικά σημειώματα, να νικήσουν όλες τις «μάχες» κατά τη διάρκεια του «πολέμου» των συνεντεύξεων. 

Δεν σταματά όμως εκεί. Μεγάλο τμήμα του αφιερώνεται στη δύσκολη προσπάθεια όχι μόνο ανεύρεσης θέσης εργασίας, αλλά επανατοποθέτησης (outplacement) και επιτυχούς παραμονής σε αυτήν. Προχωρά λοιπόν με σοβαρότητα στο επίμαχο θέμα: πώς να επιτυγχάνω πάντα αποτελέσματα στην αγορά εργασίας! Αποτελεί τον Οδηγό Επιβίωσης στον ευαίσθητο τομέα της αγοράς εργασίας κάθε σύγχρονου επαγγελματία και στελέχους επιχειρήσεων. 

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τον ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΙΒΑΝΗ μπορείτε να βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας ή να το παραγγείλετε απευθείας και να το παραλάβετε στην ταχυδρομική σας διεύθυνση με τη συμπλήρωση της φόρμας που θα βρείτε εδώ

 

 

ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟΥ

Επαγγελματικός Προσανατολισμός Μαθητών και Φοιτητών
Τα όσα συμβουλεύουμε δεν προέρχονται από θεωρητικές γνώσεις που έχουμε αποκτήσει διαβάζοντας βιβλία ή μετέχοντας σε σεμινάρια, αλλά είμαστε εκείνοι που τα όσα θα πούμε σε μαθητές και τους γονείς τους, συμβαίνουν σήμερα στην αγορά εργασίας.
Νέες προσλήψεις 2017
To 2017 τοποθετήσαμε 48 στελέχη και 123 υπαλλήλους στην Ελλάδα και σε άλλες 7 χώρες. Παράλληλα, συνεργαζόμαστε εκτός Ελλάδος με επιχειρήσεις από 7 χώρες (Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Μαρόκο, Γερμανία, Ισπανία, Αγγλία, Ιρλανδία)
Ατομική Συμβουλευτική Υποστήριξη Ανέργων
Ατομική Συμβουλευτική Υποστήριξη Ανέργων Συμβουλεύουμε στελέχη για περισσότερα από 23 χρόνια, γνωρίζουμε τις ανάγκες τους σε πληροφόρηση, είμαστε σε θέση να καθοδηγούμε καθημερινά στελέχη για να τα προετοιμάζουμε άριστα για την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.
Η εταιρία μας στο Facebook, Twitter, Skype
Για να μαθαίνετε ειδήσεις της αγοράς και για νέες θέσεις εργασίας κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Linkedin
Special warning to our visitors: "All information that is provided currently in our site is of a general nature and is not indended to address the circumstances of any particular individual or entity. Although we try to provide accurate information as well as on time, there can be no guarantee that such information is accurate as of the date it is received or that it will continue to be accurate in the future. No one should act upon such information without appropriate professional advice, and further only after a thorough examination of the facts of the particular situation."